Hopp til innhold

HLFU Region Øst inviterer til julekonsert med Maria Mena!

Tid:
mandag 10. desember 2018 19:00 - 22:00
Sted:
Oslo Konserthus
Påmelding:
bindende påmelding til innen 11. november

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring med «My Lullaby». Siden den gang har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister. Mena lovprises av noen av verdens største artister, blant Kanye West og Sam Smith. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av karrieren fått et verdensomspennende publikum.

Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. Maria Mena har vunnet Spellemannprisen (for albumet «Cause And Effect») og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award).

VGs anmelder skriver om «Home for Christmas»:

Det er kun én ting å si om Maria Menas «Home for Christmas»- vidunderlig. Eller vakkert. Eller vidunderlig vakkert. «Home For Christmas» er en sår og uendelig lengtende sang med et udefinerbart håp i bunn - formidlet av en hviskende, gåsehudfremkallende stemme og en vemodig, nesten bedrøvet pianoklang som Tom Waits patenterte på debuten «Closing Time» i 1973. Førjulstiden blir ikke bedre enn dette.

Bli med på en hyggelig julekonsert med lokallaget. Bindende påmelding til oslo@hlfu.no innen 11. november. Egenandel kr 100, som innbetales til kontonummer 0539.05.16616 eller med Vipps ved bekreftet plass. Begrenset antall plasser. Vi gleder oss til å se deg! :)

 

 

 

 

 

Foto: oslokonserthus.no

Pris:
100,-

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding