Hopp til innhold

HLFU Region Øst inviterer til Nøtteknekkeren på Operaens hovedscene!

Tid:
fredag 07. desember 2018 17:30 - 21:00
Sted:
Operaen, Kirsten Flagstads pl. 1
Påmelding:
bindende påmelding til innen 11. november

Ingen jul uten Nøtteknekkeren! Den er elsket av publikum verden over og danset av Nasjonalballetten siden 1965. 

Når Clara sovner under juletreet i foreldrenes selskap, begynner magiske og mystiske ting å skje. Det er koreograf Kaloyan Boyadjiev og designer Jon Bausor som står bak denne spennende gjenfortellingen av E.T.A. Hoffmanns eventyr «Nøtteknekkeren og musekongen». Selvsagt danset til Tsjajkovskijs kjente musikk.

JULESELSKAPET

Vi er i Kristiania i 1905, og det skal være juleselskap hos diplomat-familien Stahlbaum. Blant gjestene er familier fra andre land og den mystiske onkel Drosselmeyer. Clara er verken barn eller voksen, og føler seg utenfor i det store selskapet. Hun bryr seg ikke stort om alle lekene, gavene eller godteriene, men så gir Drosselmeyer henne en fascinerende nøtteknekkerdukke. I løpet av festen sovner Clara, og magiske ting begynner å skje.

GAVENE BLIR LEVENDE

Nøtteknekkeren er førjulseventyret der Clara drømmer seg bort, gjestene forvandles til rotter og mus og nøtteknekkerdukken til en prins. Sammen drar de til et drømmeland, der gavene fra de utenlandske gjestene byr opp til dans. Det er russisk dans og spansk dans, snøfnugg og blomster, marsipan og pepperkaker, alt i en fargesprakende lek av noen kostymer.

Hele Nasjonalballetten og Ballettskolen er med, og Operaorkestret spiller Tsjajkovskijs musikk som garanterer julestemning.

Velkommen inn i ballettdrømmen!

Bindende påmelding til oslo@hlfu.no innen 11. november. Egenandel kr 100, som innbetales til kontonummer 0539.05.16616 eller med Vipps ved bekreftet plass. Begrenset antall plasser. Vi gleder oss til å se deg! :)

 

 

 

 

Foto: operaen.no

Pris:
100,-

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding