Hopp til innhold

I en overdådig versjon produsert av Scenekvelder, produsentene bak blant annet Les Misérables og The Phantom of the Opera, vil The Sound of Music endelig vise sin sanne magi i en storslått produksjon det norske publikummet aldri har sett maken til.

Tid:
torsdag 24. oktober 2019 18:15 - 21:45
Sted:
Folketeateret
Påmelding:
Bindende påmelding til innen 06.10

HLFU Region Øst inviterer til The Sound of Music. Bindende påmelding sendes til oslo@hlfu.no innen 06.10. Det er et begrenset antall plasser, førstemann til mølla prinsippet. Egenandel kr 100. Vi håper å se akkurat deg! :)

Om forestillingen:

The Sound of Music er en hjertevarmende musikal om familiebånd og kjærlighet som bygger på den virkelige von Trapp-familien fra Salzburg sin historie i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Nazi-regime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede, Maria Rainer, som blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn, og utfordringene det byr på.

Det er ingen musikaler som kan skilte med flere kjente sanger enn nettopp denne livlige og elskede musikalske historien om Maria og von Trapp-familien, som vil glede publikum med sine prisvinnende sanger som blant annet “Do-Re-Mi”, “The Sound of Music”, “Edelweiss”, Climb Every Mountain og mange flere.

En herlig historie med fantastisk musikk som vekker og skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner! 

Hele forestillingen spilles på norsk.

Varighet: Ca 2 timer og 45 minutter.

 

 

 

Foto: Folketeateret.no

Pris:
100

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding