Hopp til innhold

Saker

Prosjekter

Har DU gode idéer til prosjekter du tykjer HLFU skal jobbe med? Gi oss din idé, så skal vi søke om midler til støtte. Kanskje blir nettopp din idé eit HLFU-prosjekt!

Varslingsapplikasjon

Det å gjøre hverdagen enklere for unge med hørselsutfordringer er et av HLFUs formål og noe vi kontinuerlig jobber med. Vi har sett et økende behov og etterspørsel etter ulike hjelpemidler de senere årene og i den forbindelse har vi i samarbeid med utviklere i WAYS utviklet en varslingsapplikasjon. Prosjektet er blitt til med støtte fra Stiftelsen Dam.

Jeg er bra nok!

Med støtte fra Extrastiftelsen gjennomførte HLFU prosjektet «Jeg er bra nok!» for unge og unge voksne mellom 13 og 35 år med hørselsutfordringer. Les om prosjektsamlingen her.

Russ mot Sus

Gjennom kampanjen "Russ mot Sus" deler HLFUs frivillige årlig ut informasjon og tusenvis av gratis ørepropper til russen. Vi er tilstede på landets største russetreff for å informere om og forebygge hørselsskader.

Tilrettelegging i høyere utdanning

For mange hørselshemmede blir møtet med høyere utdanning ofte problematisk, da tilretteleggingen generelt er dårligere, samtidig som det er høyere forventninger til selvstendighet. Resultatet blir at flere faller ut av studiene eller fullfører med dårligere resultater.

Festivalpatruljen

Siden 2007 har sentrale tillitsvalgte, lokallag og frivillige i HLFU lagt ned en viktig innsats i å forebygge hørselsskader blant unge festivaldeltakere. Gjennom årene har HLFU vært en aktiv og synlig aktør på store og små festivaler i hele Norge.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding