Hopp til innhold

Det å gjøre hverdagen enklere for unge med hørselsutfordringer er et av HLFUs formål og noe vi kontinuerlig jobber med. Vi har sett et økende behov og etterspørsel etter ulike hjelpemidler de senere årene og i den forbindelse har vi i samarbeid med utviklere i WAYS utviklet en varslingsapplikasjon. Prosjektet er blitt til med støtte fra Stiftelsen Dam.

Det å ha en hørselsutfordring kan føre til at man ikke alltid får med seg viktige varsler eller lyder i omgivelsene. Selv med hørselsteknisk utstyr, som for eksempel høreapparat, kan det for noen være vanskelig å få med seg. HLFUs applikasjon skal gi støtte i ulike situasjoner i hverdagen ved å behandle ulike typer lyder fra omgivelsene som bruker selv ikke er i stand til å høre og varsle bruker gjennom push-varsler (tekst på skjerm) kombinert med vibrerende varsling og blinkende lys. Applikasjonen er tilgjengelig for gratis nedlasting på smartelefon i App Store og Google Play. 

 

Appen må ikke være en falsk trygghet. Den kan derfor ikke erstatte lovpålagt varslingsutstyr. HLFU kan ikke garantere at appen varsler på alle alarmer.Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding