Hopp til innhold

Ønsker du å støtte HLFUs arbeid og bidra til hørselssaken?  Alle bidrag er med på å gjøre hverdagen enklere for unge med hørselsutfordringer og gir oss mulighet til å forebygge hørselsskader i befolkningen. Vi setter stor pris på alle bidrag, uansett størrelse. Gir du 250 kr eller mer vil du nå kunne motta vår populære HÆ? t-skjorte som takk :)

Hvordan kan jeg bidra?

Du kan gi ditt bidrag til oss gjennom å vipse til 13945 - HLFU, Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom. Merk gjerne donasjonen med gave eller bidrag.

Jeg har vipset 250 kr eller mer. Hvordan får jeg t-skjorten?

Når du har vipset, tar du et skjermbilde av kvitteringen på din mobil. Send oss skjermbilde på sammen med ditt navn, kontaktinformasjon, leveringsadresse og ønsket størrelse. Du vil da innen kort tid motta en t-skjorte i posten.

Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i forbindelse med påske, sommerferie og jul, samt ved mangel på størrelser. Vi sender kun innenlands og tar ikke ansvar for bortkommet eller uavhentet post. Dessverre er det ikke mulig å bytte størrelse etter at du har mottatt forsendelsen.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding