Hopp til innhold

Hvert øre teller

Gjennom den årlige kampanjen "Hvert øre teller" retter HLF fokus mot hørselssaken, og frivillige over hele landet deltar.

Universell utforming

Et tilgjengelig samfunn er viktig for alle, også for oss med hørselstap. HLF jobber for et universelt utformet samfunn, der alle skal ha lik tilgang til deltakelse og informasjon.

HLFs internasjonale engasjement

HLF engasjerer seg internasjonalt, som en naturlig etterlevelse av HLFs kjerneverdier: engasjement, kunnskap og omsorg. Dette dreier seg om samarbeid med hørselsorganisasjoner utenfor landets grenser samt bistands-engasjement på hørselsfeltet, i Malawi i Afrika.

HLFs rettighetsguide

HLF har utarbeidet en egen rettighetsguide for våre medlemmer. Guiden tar for seg dine lovfestede muligheter gjennom ulike livsfaser.

Teleslyngegeriljaen

Våren og sommeren 2016 var HLFere over hele landet ute i publikumsbygg og undersøkte publikumsbygg for teleslyngeutstyr. Her er et sammendrag av resultatene.

Prosjekter

HLF satser aktivt på prosjektarbeid. Målet er å gjøre hverdagen enklere for landets hørselshemmede. Vi samarbeider med eksterne fagmiljøer og frivillige i utvikling og gjennomføring av prosjekter.

Høringsuttalelser

HLF jobber for å gjøre hverdagen enklere for landets hørselshemmede, forebygge hørselsskader og sikre et best mulig rehabiliteringstilbud. Her er et utvalg av våre innspill til politikere og myndigheter.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding