Hopp til innhold

HLFs handlingsprogram 2015-2018

HLF skal gjøre hverdagen enklere for alle landets hørselshemmede, og forebygge hørselstap og hørselsskader i befolkningen.

Hvert øre teller

Gjennom den årlige kampanjen "Hvert øre teller" retter HLF fokus mot hørselssaken, og frivillige over hele landet deltar.

Universell utforming

Et tilgjengelig samfunn er viktig for alle og spesielt for personer med nedsatt funksjonsevne. HLF jobber for et universelt utformet samfunn. Et samfunn som er universelt utformet vil også forebygge hørselstap og hørselsskader.

HLFs internasjonale engasjement

HLF engasjerer seg internasjonalt, som en naturlig etterlevelse av HLFs kjerneverdier: engasjement, kunnskap og omsorg. Dette dreier seg om samarbeid med hørselsorganisasjoner utenfor landets grenser samt bistands-engasjement på hørselsfeltet, i Malawi i Afrika.

HLFs rettighetsguide

HLF har utarbeidet en egen rettighetsguide for våre medlemmer. Guiden tar for seg dine lovfestede muligheter gjennom ulike livsfaser.

Teleslyngegeriljaen

Våren og sommeren 2016 var HLFere over hele landet ute i publikumsbygg og undersøkte publikumsbygg for teleslyngeutstyr. Her er et sammendrag av resultatene.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding