Hopp til innhold

Elevene på Signo grunn- og videregående skole gleder seg til å ta i bruk en ny universell utformet ballbinge både i skoletiden og på fritiden.

Signo skole- og kompetansesenter ligger i Andebu i Vestfold, og gir tjenestetilbud til barn, unge og voksne som har en hørselsnedsettelse i kombinasjon med ulike funksjonsnedsettelser og kombinerte sansetap.

Utenfor internatet vårt har det lenge vært et stort ønske å bygge en ballbinge som skal skape gode øyeblikk og legge til rette for lystbetont aktivitet og trening. Vi vil sørge for at ballbingen blir et sted som forbindes med mestringsfølelse hos alle brukergrupper. En arena som innbyr til sosialt samvær der alle skal føle at de har like stor verdi; en universelt utformet sosial treningsarena.

På Signo har vi noen kjerneverdier som vi setter høyt: Nær, kommuniserende, åpen, lekende og nytenkende. Vi er stolte over å ha grenseløs tro på menneskets muligheter. I dette prosjektet vil vi bruke vår visjon til å skape en levende arena som lokker til fysisk aktivitet.

Vi har et uteområde, som er godt brukt av både lokalbefolkningen (både i skolesammenheng og fritid), familier fra hele landet som bor på senteret i hele uker av gangen, internatelever og voksne som mottar tjenester hos oss. Ballbingen blir da et naturlig samlingssted for de forskjellige gruppene, der de kan møtes og skape gode øyeblikk sammen. 

Vår universelt utformet ballbinge vil mest sannsynlig stå klar i løpet av mars 2020, og vi gleder oss til åpningen sammen med elever, ansatte, bidragsytere og lokalbefolkningen.

Hurtiglenke: www.hlf.no/signoballbinge

Foto av prosjektgruppen (f.v.): Hege Sannes Rimeslåtten (prosjekteleder), Line Uth Jørgensen og Anne Waal Søyland.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding