Hopp til innhold

Med akustisk designguide vil vi minne om hvor viktig god akustikk og lite støy er. Husk; et godt arbeids- og læringsmiljø er godt for alle, og helt nødvendig for hørselshemmede.

Akustisk designDen skolepolitiske utviklingen bort fra særskoleomsorg og til integrert skolegang, gjør at stadig flere hørselshemmede går i normalskolen.

Her møter denne gruppen et læringsmiljø kjennetegnet ved svært mye bakgrunnsstøy, og lærere/rektorer som i liten grad kjenner til hva hørselshemming krever av tilrettelegging.

Prosjektet har utviklet en guide til et godt arbeids- og læringsmiljø i skolen, med utgangspunkt i teknisk og audiopedagogisk spesialkompetanse på hørselshemmede elever i normalskolen.

Guiden, en 15 siders delikat utformet brosjyre med konkrete tips og råd, er distribuert til landets skoler. Papirutgaven bestilles til selvkost fra HLF Briskeby kompetansesenter as

Last ned Akustisk designguide (pdf)

Et supplerende informasjonsopplegg - med korte og konsise informasjonsfilmer - finnes på www.godlydiskolen.no, som er utviklet i samarbeid mellom HLF, Briskeby skole og kompetansesenter, Husbanken og Furore film.

Hurtiglenke: www.hlf.no/akustiskdesignguide

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding