Hopp til innhold

Prosjektet "Bridge for livet" etablere en ungdomsbridgeklubb der hørselshemmede og normalthørende ungdommer kan møtes i et godt sosialt miljø og med en felles interesse, gleden av å spille bridge.

Prosjektleder Øystein HanevikBridge er en tankesport med klubber i nesten alle norske kommuner. Spillet trener det kognitive og oppøver evnen til kommunikasjon og samarbeid, men bridge spilles først og fremst over hele verden  fordi det er moro og spennende.

Bridge er en sport der alle stiller med like forutsetninger, og spilles i et miljø som gir hørselshemmede de beste muligheter for å delta sosialt på lik linje med normalthørende.

I samarbeid med Norsk Bridgeforbund etablerte prosjektet en ungdomsbridgeklubb der hørselshemmede og normalthørende ungdommer møtes i et godt sosialt miljø og med en felles interesse, gleden av å spille bridge.

Klubben legger vekt på et godt sosialt miljø og god opplæring, og har plass til alle, fra hobbyspillerne til de som har ambisjoner om å spille bridge på høyeste nivå.

Prosjektet er et resultat av samarbeid mellom HLF, HLF Briskeby Videregående Skole AS  og Norsk Bridgeforbund.

Hurtiglenke: www.hlf.no/bridge

Prosjektleder Øystein Hanevik

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding