Hopp til innhold

Prosjektet har utviklet filmen "Hørsel hele livet" som visualiserer bruk av høreapparater og hørselstekniske hjelpemidler som gjør kommunikasjonen mer lettvint i dagliglivet.

Prosjektleder Ellen Dannevig StraubeSe filmen "Hørsel hele livet"

Ved å ta i bruk god lyssetting, sørge for god akustikk og effektiv støydemping, riktig bordplassering i grupper, god kulturdeltakelse med mer, kan man oppnå mange flere situasjoner der eldre hørselshemmede får både delta og bidra. 

Filmen viser frem aktiv og reell bruk av samtaleforsterkere for pasienter som av ulike grunner ikke kan bruke høreapparat, og synliggjøre hvor lite som ofte skal til for å skape gode lyttesituasjoner både hjemme og på institusjon.

Filmen handler om å være gammel og tunghørt, og kan sees når som helst og i hvilken som helst sammenheng på nett eller DVD (bestilles  - koster kr 175 + porto). Slik når filmen ansatte i eldreomsorgen over hele landet.

Ved å sette fokus på gode kommunikasjonsmuligheter mellom brukere og ansatte, bidrar filmen til at også hørselshemmede på institusjon får et liv med verdighet og livskvalitet.

Hurtiglenke: www.hlf.no/eldrefilm

Prosjektleder Ellen Dannevig Straube

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding