Hopp til innhold

Prosjektet hadde som mål å tilgjengeliggjøre produktinformasjon om hørselstekniske hjelpemidler og brukererfaringer i et nettbasert forum. Dette lot seg imidlertid ikke gjøre, på grunn av manglende datagrunnlag fra NAV.

Den informasjonsteknologiske utviklingen gjør det mulig å utvikle og implementere helhetlige informasjonssystemer innen de fleste områder, slik vi kjenner det fra eksempelvis transport, bank og netthandel. Et viktig premiss for denne typen system, er at kunden får full informasjonstilgang og dertil kan bidra med sine erfaringsbaserte produktvurderinger.

Prosjektets utgangspunkt var at denne typen løsninger glimret med sitt fravær med tanke på tekniske hjelpemidler generelt. På området hørselstekniske hjelpemidler spesielt skjer det en rivende utvikling, herunder et raskt voksende varesortiment, men hvor brukerne i praksis ikke har mulighet til å få overblikk - for ikke å snakke om få gitt erfaringsbaserte tilbakemeldinger som supplerer tekniske fagopplysninger.

Prosjektet utviklet en informasjonsteknologisk publiseringsløsning for å sikre denne typen brukergrensesnitt, med basis i NAVs hjelpemiddelbase. Implementering av denne løsningen strandet som en følge av at NAVs hjelpemiddeldatabase ikke leverte et bebudet dataunderlag.

Hurtiglenke: www.hlf.no/horselstekniskbrukerforum

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding