Hopp til innhold

Lærings- og mestringstilbud hørsel for seniorer i Trondheim kommune.

Prosjektet har utviklet en modell for lærings- og mestringstilbud for seniorer med redusert hørsel i Trondheim kommune. Målgruppen ble valgt da det er mange seniorer som har meldt et behov for mestringstilbud på hørselsområdet. Kursets målsetting er at deltakerne styrkes i å opprettholde en aktiv og meningsfull hverdag.

Modellen for lærings- og mestringstilbudet er synliggjort i en kursmanual for kursholder og kursdeltaker - denne er tilgjengelig her

Det er laget en kort introduksjonsfilm som kan sees her.

Det er også laget en plakat for å informere om kurset, som kan sees her.

Prosjektet er gjennomført i form av samhandling mellom HLF, NTNU audiografutdanningen, Høresentralen St. Olavs hospital og Trondheim kommune ved Ressurssenter for hørsel og syn og Enhet for ergoterapitjeneste.

Hurtiglenke: www.hlf.no/LMShorsel

Foto av prosjektgruppen (f.v.): Lise Høiberg (audiograf/ergoterapeut Trondheim kommune), Kristian Haugen Kjørstad (NTNU audiografutdanningen), Ragnhild Hauan (Leder HLF Trondheim), Terje Woldseth (Leder Ressurssenter for hørsel og syn Trondheim kommune, Vår Silje Mandal (NTNU audiografutdanningen), Steinar Birkeland (Fagsjef prosjekt HLF) og Per Jostein Skjager (likeperson HLF).

 

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding