Hopp til innhold

Prosjektet har installert eit visuelt anlegg med lyd og teleslynge, slik at alle kan ta del i, og ha glede av, de sosiale tilstellingane som skjer i bygda, og ingen vert isolerte og føler seg utelatt.

Høylandsbygd bedehusHøylandsbygd Bedehus er ombygd og rehabilitert, og fungerer som forsamlingslokale for hele Høylandsbygd og store deler av Halsnøy. Dessverre er det en del som feller utenfor p.g.a. høyrselshemming, og sosiale hemmingar.

Prosjektet har installert eit visuelt anlegg med lyd og teleslynge, slik at alle kan ta del i, og ha glede av, de sosiale tilstellingane som skjer i bygda, og ingen vert isolerte og føler seg utelatt.

Det er stort engasjement i bygda og aktivitetsnivået er høyt, med bl.a. fast eldrekaffe der frivillige køyrer eldre fra hele øya og Halsnøytunet kvar måned, det er songkveldar og filmframsyning for unge og eldre, leirar osv.

Prosjektet har gjort det mulig å arrangere konserter og filmkveldar for dei som til vanleg ikkje kan/klarar (p.g.a. psykiske handikap) å gå i større lokaler eller møta i store forsamlingar. Dette kjem i tillegg til dei vanlege aktivitetane som gudstjenester og møter som ellers er på bedehuset. 

Hurtiglenke: www.hlf.no/lydanleggogteleslynge

Foto: Høylandsbygd bedehus (kilde: www.hoylandsbygd.no)

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding