Hopp til innhold

Lyttetrening etter CI er ment som en veileder for pedagoger som skal drive opplæring av personer som har fått et cochlea implantat.

Marion Eriksen og Kari Neeb
Prosjektet har utviklet et nettbasert undervisningsopplegg hvor audiopedagoger/logopeder kan få informasjon og opplæring i forhold til hvilken opplæring brukere med høreapparat/CI trenger.

Her finner du det nettbaserte undervisningsopplegget: Lyttetrening etter CI

Lyttetrening etter CI er ment som en veileder til pedagoger som skal drive lyttetrening med brukere som har fått et cochleaimplantat (CI). Programmet har både teoretisk og praktisk informasjon, og kan benyttes gratis.

Lyttetrening etter CI kommer som en oppfølger til dataprogrammet og prosjektet CI hva du hører, som bygger på Geoff Plants Auditrain, som ble tilpasset til norsk i 2005. Både Auditrain og lyttetreningsprogrammet CI hva du hører er gratis tilgjengelig på Statpeds hjemmeside, klikk her.

For å gjøre veilederen så praktisk som mulig, er oppgaver blitt illustrert med videoeksempler med kommentarer til den enkelte øvelse. På denne måten får brukeren enkelt tips om treningsoppgaver og gjennomføring av disse.

Hvis du har iPad kan du laste ned produktet som iBook fra Apples iBook Store. Også dette er gratis. For slik nedlasting, klikk her.

Hurtiglenke: www.hlf.no/lyttetreningetterci

Bildet over: prosjektmedarbeidere Marion Eriksen (t.v.) og Kari Neeb

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding