Hopp til innhold

Roar Råken

Roar Råken


Mob: 413 03 243

Organisasjonssjef

Steinar Antonsen

Steinar Antonsen


Mob: 922 97 447

Seniorkonsulent

Steinar har saksbehandlingsansvar opp i mot HLFs Erstatningsavtale for høreapparater. Steinar har også ansvar for å bidra til å utvide likepersonordningen samt utarbeide rapporter og statistikk i så henseende. Steinar følger videre opp mot fylkeskontaktene og veiledere for likepersoner. Steinar er kontaktperson for Ménière-utvalget.

Jorunn Fredheim

Jorunn Fredheim


Mob: 922 38 065

Organisasjonsrådgiver

Jorunn har innen sitt ansvarsområde å gi organisasjonsmessig støtte og råd til tillitsvalgte i fylkes- og lokallag. Hun koordinerer også besøk til fylkes- og lokallagene og legger til rette administrativt for disse organisasjonsleddene. Jorunn er kontaktperson for CI-utvalget.

Nina Ekjord Øyen

Nina Ekjord Øyen


Mob: 468 24 030

Seniorrådgiver Organisasjon

Nina har ansvar for likepersonarbeidet sentralt og lokalt, med oppfølging av likepersoner og utvikling av et helhetlig likepersontilbud. I tillegg har hun ansvar for HLF Lederskole og er redaktør av internbladet Hørt & Berørt.

Kim Andreas Stensnes

Kim Andreas Stensnes


Mob: 938 61 312

Organisasjonsrådgiver

Kim har ansvar for koordinering av studievirksomheten sentralt og lokalt, planlegge og gjennomføre sentrale kurs, kursbudsjett og utvikling av studieplaner. Han bidrar også til oppbygningen av HLFs nysatsning HLF-skolen. Kim svarer også på spørsmål fra tillitsvalgte vedrørende studieaktivitet.

Nina Unn Øieren

Nina Unn Øieren


Mob: 993 70 010

Organisasjonsrådgiver

Nina har ansvar for stands og koordinering av HLFs store synlighetskampanje «Hvert øre teller».

Lasse Riiser Bøtun

Lasse Riiser Bøtun


Mob: 482 50 029

Ungdoms- og organisasjonskonsulent

Lasse er HLFUs ungdomskonsulent og jobber med drift og administrasjon av HLFUs virksomhet som bla innebærer, å planlegge og gjennomføre HLFUs kurs og sosiale treff. Interessepolitikk, synlighets- og organisasjonsarbeid er også viktige prioriterte oppgave.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding