Hopp til innhold

Trygghet i hverdagen med erstatningsavtalen som dekker tap og tyveri samt skade - dersom høreapparatet ikke kan repareres. Erstatningsavtalen er som en forsikring i et forsikringsselskap, men er altså organisert i HLF som en hjelpekasse for medlemmene.

HLF ønsker å være en aktiv, synlig og handlekraftig organisasjon, som gir medlemmene merverdi og trygghet. Din hørsel er vår sak.

HLF har derfor utviklet en egen erstatningsavtale (forsikring) for høreapparater, spesialtilpasset og tilrettelagt for medlemmene. HLFs Erstatningsavtale er tilpasset NAVs tildelingsskjema (tidligere garantikort).

HLFs Erstatningsavtale for høreapparat dekker tap og tyveri, samt skader som er så omfattende at høreapparatet ikke kan repareres, men må erstattes med et nytt. Erstatningssummen er inntil 6000 kr. per høreapparat og inntil 12.000 kr. dersom begge apparatene skades i ett og samme skadetilfelle. Egenandelen er på 1000 kr.

Medlemskapet i HLF må være gyldig.

Aktuelle lenker:
Fyll ut skadeskjema elektronisk på "Min side"
Første gang du skal logge deg inn på "Min side", må du benytte deg av "Glemt passord"-funksjonen for å motta et passord.

Last ned skadeskjema

Spørsmål og svar om HLFs Erstatningsavtale

Vilkår i HLFs Erstatningsavtale

Sammendrag av HLFs Erstatningsavtale

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding