Hopp til innhold

Slik støtter du oss:

Gi en gave

HLF jobber for å gjøre hverdagen enklere for alle landets hørselshemmede, og forebygge hørselstap og hørselsskader i befolkningen. Din støtte gjør dette mulig.

Bli fast giver

HLF jobber for å gjøre hverdagen enklere for alle landets hørselshemmede, og forebygge hørselstap og hørselsskader i befolkningen. Din støtte gjør dette mulig. Som fast giver støtter du HLF med et regelmessig beløp.

Minnegaver

En minnegave er en fin og verdig måte å hedre en som har gått bort. Det er et alternativ til en vanlig blomsterhilsen, og gis i avdødes navn til et veldedig formål.

Testamentariske gaver

En testamentarisk gave til HLF bidrar til en enklere hverdag og like rettigheter, for alle med en hørselsutfordring.

HLF-lotteriet

Hørselslotteriet arrangeres av HLF. Inntektene går til vårt arbeid for å bedre hverdagen for landets hørselshemmede.

HLFs årskalender

Støtt hørselssaken og bestill HLFs årskalender 2023. Kalenderen inneholder landskapsbilder av vakre Norge og interessante hørselsfakta. Den er spiralinnbundet med kvalitetspapir i liggende A4 format. Gir du 398 kr får du tilsendt kalenderen som takk. Din støtte går til å gjøre hverdagen enklere for landets hørselshemmede og til å forhindre hørselsskader i befolkningen.

Bli frivillig

HLF drives av mange flinke frivillige over hele landet, men vi trenger flere. Kan du tenke deg å hjelpe andre hørselshemmede?

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding