Hopp til innhold

Hørselslotteriet arrangeres av HLF. Inntektene går til vårt arbeid for å bedre hverdagen for landets hørselshemmede.

Samtidig som du er med på å støtte en god sak, har du  muligheter til å vinne flotte gevinster. Totalt er det over 20.000 premier!

Hovedgevinsten i år er 300.000 kroner eller en Nissan Leaf. Du kan også vinne kontanter, et reisegavekort eller over 20.000 andre flotte premier. Ett lodd koster 35 kroner.

Ønsker du å bestille lodd fra hørselslotteriet, send en e-post til eller ring Lotteritelefonen: 38 17 81 09. Lodd kan også bestilles i HLFs nettbutikk.

Bli abonnent

Som ny loddabonnent vil du motta en flott velkomstgave til en verdi av 300 kroner og hver måned har du en ny mulighet til å vinne store premier. Samtidig er du med på å støtte vårt arbeid. 

Du vil motta sju lodd med store vinnersjanser hver måned.

Loddsendingen koster 210 kroner hver gang og kommer direkte hjem i din postkasse. Enklere kan det ikke bli. Sendingen inneholder 7 lodd til prisen av 6. Det er ingen bindingstid på abonnementet. Ønsker du å avslutte, gir du oss beskjed ved å kontakte Lotteritelefonen

Som abonnent vil du:

  • motta en flott velkomstgave til en verdi av 300 kroner
  • hver måned ha nye muligheter til å vinne fine premier 
  • hver måned motta et ekstra bonuslodd
  • støtte HLFs arbeid

Ønsker du å bli loddabonnent, send en e-post med informasjon om hvor mange lodd du ønsker pr. måned, samt velkomstpremie, til , eller ring Lotteritelefonen38 17 81 09

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding