Hopp til innhold

En minnegave er en fin og verdig måte å hedre en som har gått bort. Det er et alternativ til en vanlig blomsterhilsen, og gis i avdødes navn til et veldedig formål.

Minnegaver til HLFVed å gi en minnegave til HLF, hedrer du et menneske samtidig som du lar minnet leve videre gjennom vårt arbeid for å gjøre hverdagen enklere for landets hørselshemmede og forhindre at andre får hørselsskader.

En gave med mening

Gjennom din gave bidrar du til å hjelpe hørselshemmede ut av isolasjon og ensomhet, til å mestre sin egen situasjon, til å kunne delta i samfunnet på lik linje med andre og til å sikre hørselshemmedes rettigheter.

Som frivillig organisasjon er vårt arbeid avhengig av gaver fra privatpersoner som deg. Vi er svært takknemlige for slike gaver, og sørger for at hele gaven kommer vårt arbeid til gode. Alle bidrag, store eller små, utgjør en forskjell. Vi lover å forvalte gaven med engasjement og ydmykhet.

Slik kan du gi en minnegave til HLF

Gaver kan samles inn på begravelsesdagen, men det enkleste er å sette inn gaven på HLFs konto. Du kan da bruke nettbank eller vanlig giroblankett. I feltet «betalingsinformasjon» skriver du navnet på avdøde, samt så mye informasjon om de pårørende som du får plass til. I feltet «mottaker» skriver du: «HLF» og kontoinformasjon.

Før begravelsen kan de pårørende opplyse i dødsannonsen at det ønskes en minnegave, og at denne gaven kan settes inn på konto 8397.05.08816, merket med navn på avdøde. Etter begravelsen sender HLF et takkebrev til nærmeste pårørende. Dersom de pårørende ønsker det, kan HLF sette inn en takkeannonse i lokalavisen.

Ta gjerne kontakt på tlf. 22 63 99 00 eller hvis du ønsker ytterligere informasjon angående minnegaver.

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding