Hopp til innhold

En testamentarisk gave til HLF bidrar til en enklere hverdag og like rettigheter, for alle med en hørselsutfordring.

Ved å skrive et testament kan du forhindre usikkerhet og bekymring blant dine etterlatte og sikre at dine ønsker blir oppfylt. Etter at eventuelle etterlatte er sikret kan en gave til frivillige og veldedige organisasjoner være en fin måte å videreføre dine verdier og være til hjelp for andre. Alle gaver til HLF, både store og små, utgjør en viktig forskjell i arbeidet for å gjøre hverdagen enklere for alle med hørselsutfordringer.

Slik setter du opp ditt testament


Du kan skrive testament selv, men arveloven stiller krav til utforming og innhold. For rådgivning og hjelp anbefaler vi deg derfor å gå inn på Arv.no. Her finner du svar på mange vanlige spørsmål rundt arv og testament. Du kan også stille spørsmål og enkelt skrive ditt testament online.

Vi hjelper deg gjerne

Har du behov for juridisk bistand utover dette, hjelper vi deg gjerne. HLF dekker inntil 5 timer med advokatbistand dersom HLF er blant de som tilgodeses. I de fleste tilfeller vil dette innebære kostnadsfri opprettelse av testament.

Ønsker du advokatbistand eller mer informasjon, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på  eller telefon 22 63 99 00.

 

Det gode testament


HLF deltar sammen med mer enn 40 andre organisasjoner i en dugnad for å fremme åpenhet rundt temaene arv og testament. Initiativet "Det gode testament", er ledet av Fundraising Norge, og du kan leser mer og få svar på mange spørsmål på nettsiden deres:

Slik tilgodeser du din hjertesak i ditt testament


 

Dine gaver gir lyden av liv


HLF er i dag en organisasjon med over 2 000 frivillige, 66 000 medlemmer og lokallag over hele landet. Om lag 1 million nordmenn har hørselsskader, og antallet er økende. Selv om vår hjelp når ut til mange, så gjenstår det en betydelig innsats for å gi alle disse en enklere hverdag og forhindre at andre får hørselsskader.

Om du velger å inkludere HLF i ditt testament vil vi sørge for at dine verdier blir brukt til å hjelpe der behovet er størst. Om du ønsker kan du også øremerke gaven din til bestemte formål hos oss.

 

Nyttige linker:

Detgodetestament.no

Arv.no

Viktige ord og begreper

Eksempel på testament

Se brosjyren Testamentariske gaver

Fant du det du lette etter? Gi oss din tilbakemelding

Takk for at du hjelper oss å lage en bedre tjeneste.
Skriv din tilbakemelding i skjemaet nedenfor.

Dette feltet er påkrevd
Angi en korrekt e-postadresse

Takk for din tilbakemelding