En minnegave er en fin og verdig måte å hedre en som har gått bort, og et godt alternativ til en vanlig blomsterhilsen.

Person som hoder rundt skulderen til en annen og viser omsorg

En gave med mening

Gjennom din gave bidrar du til å hjelpe hørselshemmede ut av isolasjon og ensomhet, til å mestre sin egen situasjon, til å kunne delta i samfunnet på lik linje med andre og til å sikre hørselshemmedes rettigheter.

Som frivillig organisasjon er vårt arbeid avhengig av gaver fra privatpersoner som deg. Vi er svært takknemlige for slike gaver, og sørger for at hele gaven kommer vårt arbeid til gode. Alle bidrag, store eller små, utgjør en forskjell. Vi lover å forvalte gaven med engasjement og ydmykhet.

Slik kan du gi en minnegave

  • Gaver kan samles inn på begravelsesdagen, men det enkleste er å sette inn gaven på vår konto (kontonummer 8397.05.08816)
  • Du kan da bruke nettbank eller vanlig giroblankett. I feltet «betalingsinformasjon» skriver du navnet på avdøde, samt så mye informasjon om de pårørende som du får plass til.
  • I feltet «mottaker» skriver du: «Hørselshemmedes Landsforbund» og kontoinformasjon.

Praktisk informasjon

Før begravelsen kan de pårørende opplyse i dødsannonsen at det ønskes en minnegave, og at denne gaven kan settes inn på konto 8397.05.08816, merket med navn på avdøde.

Etter begravelsen sender HLF et takkebrev til nærmeste pårørende. Dersom de pårørende ønsker det, kan HLF sette inn en takkeannonse i lokalavisen.

Ønsker du ytterligere informasjon om minnegaver?